JeoHunter 3D Systeem

 

Jeohunter 3D Systeem is een grondradarsysteem dat is ontworpen volgens de nieuwste technologie. Dit apparaat is een zeer geavanceerde systeem om metaal en holle ruimtes mee te kunnen detecteren. Het JeoHunter 3D systeem is ontworpen om de meest diepe schatten, metalen objecten of holtes te lokaliseren.

Bij het lokaliseren van een metalen objecten worden deze objecten ingedeeld in vier groepen: Goud, Ferro (ijzer, cobalt, nikkel), No-Ferro (bijvoorbeeld koper, aluminium, zink, brons, messing) en Staal. Naast het succesvol kunnen detecteren van metaal kan het JeoHunter 3D systeem ook holtes in de grond detecteren en evalueren.

JeoHunter 3D Systeem - JeoHunter.nl [Fortika Company]
De Deep Search zoekspoel gaat tot 12 meter diep - JeoHunter 3D Dual Systeem In staafdiagrammen wordt de samenstelling van de grond weergegeven - JeoHunter 3D Dual Systeem

U kunt met de Deep Search zoekspoel eenvoudig in grote velden objecten detecteren en holtes scannen. Deze spoel is speciaal ontworpen voor het lokaliseren van diepere doelen tot 12 meter. De Deep Search zoekspoel geeft een geweldig resultaat in zeer moeilijke omstandigheden en in sterk gemineraliseerde grond. De Deep Search zoekspoel filtert ferro metalen zoals flessendoppen en spijkers eruit. De mogelijkheid om door middel van discriminatie metalen uit te schakelen is de belangrijkste kenmerk die de JeoHunter Deep Search zoekspoel onderscheidt van andere grote zoekspoelen. U zult naast metalen objecten ook holle ruimtes vinden met de Deep Search zoekspoel.

De spoel discrimineert metalen in vier groepen: Gold, Ferro, No-Ferro en Staal. Op het display wordt het percentage van elk metaal weergegeven. Daarnaast kunnen kelders, tunnels, grotten en ondergrondse ruimtes worden weergegeven met de 3D-functie.

Het Jeohunter 3D dual systeem heeft naast een perfect 3D systeem en een zeer praktische LED indicatie systeem. Met het LED indicatie systeem kun je snel en efficiŽnt gebieden onderzoeken waar je niet met de Deep Search zoekspoel en de standaard zoekspoel niet makkelijk kunt komen. Denk aan muren en de heuvelachtige zoekplekken. Tevens is het een krachtige detector om kleinere objecten mee te vinden zoals muntjes, relics. Het LED indicatie systeem is tevens ook in staat om holle ruimtes te detecteren.

Bij een holle ruimte gaan de LEDís links branden en bij metalen voorwerpen gaat de LEDís aan de rechterkant branden. Naast de LED indicator heeft het systeem ook twee verschillende tonen voor holle ruimtes en metalen objecten. Bij een waardevolle metalen gaat er een rood lampje in het midden branden.

LED indicatie Jeo LED Systeem - JeoHunter 3D Dual Systeem

Muren en moeilijk te bereiken plekken doorzoeken - JeoHunter 3D Dual Systeem Heuvelachtige gebieden zijn met het LED systeem en de standaard zoekspoel makkelijker te gebruiken - JeoHunter 3D Dual Systeem JeoHunter LED Systeem - JeoHunter 3D Dual Systeem

Het Jeohunter 3D systeem geeft duidelijke real-time 3D en 2D beelden weer van het gevonden object. Deze afbeeldingen zijn ook op te slaan om later nog een te bekijken of door experts te laten analyseren.

3D object weergave - JeoHunter 3D Dual Systeem  3D object weergave - JeoHunter 3D Dual Systeem  Weergave object grootte - JeoHunter 3D Dual Systeem  Analyse - JeoHunter 3D Dual Systeem 

 

 

Are you ready to discover the dephts no one ever has reached before? - JeoHunter 3D Dual Systeem